Cautare

1455 de rezultate pentru "toma maria" (6.92 secunde)
Pana si Maria Negropontes, fost senator PNL intre 1990 si 1992, fiica fostului ministru liberal Gheorghe Tatarascu, este actionara la exclusivista banca. ... Modul in care au ajuns sa controleze impreuna o banca, Voiculescu alaturi de Constantin Balaceanu sau Maria Negropontes, ramane unul dintre misterele moderne, din spatele usilor inchise.
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
Artistii (cantareata si cele doua perechi de balerini care ii vor invata pe doritori celebrul tango argentinian) sunt secondati de Orchestra Teatrului National de Opera si Balet din Constanta, aflata sub conducerea talentatului dirijor Jose Maria Ulla, dirijor al Orchestrei Simfonice din Mar de Palma.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. Nicoleta Opricescu Gh.
Deputatul PD-L de Constanta, Maria Stavrositu (foto), a sustinut in plenul Camerei Deputatilor, o declaratie politica prin care face apel la autoritatile locale sa sprijine mai intens invatamantul prescolar.
-ul societatii, ei fiind inlocuiti cu Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Maria Mota este presedinta Agentiei Nationale pentru Egalitatea de Sanse dintre Femei si Barbati si are rangul de secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii.
Maria Slatineanu este consilier PD-L si este medic. ... Reamintim ca sediul in care isi desfasoara activitatea Maria Slatineanu este cel pentru care, acum cativa ani, primarul Ovidiu Brailoiu a fost nevoit "sa dea cu subsemnatul" pentru renovarile efectuate, ca urmare a unei reclamatii facute de PD-L Eforie.
Actionarii firmei sunt Oita Romeo, Sandu Ion-Eftimie, Mircea Basescu, Geamanu-Grigore-Andrei-Cristian si Cazacu Maria Cristina. ... Cazacu Maria Cristina are 22 de ani, este fiica lui Aurel Cazacu.
Ea a spus ca sotia presedintelui, Maria Basescu, a fost singura din grupul de sustinatori ai lui Basescu care, in timpul dezbaterii electorale de sambata, de la Cluj-Napoca, nu l-a aplaudat pe Traian Basescu.
In dimineata acestei zile la ora 10.00 trebuia sa inceapa Consiliul de Coordonare Judetean al PDL unde trebuia dezbatura contestatia presedintelui organizatiei judetele a partidului, senatorul Mircea Banias, impotriva alegerii deputatei Maria Stavrositu in functia de presedinte al organizatiei municipiului Constanta.
Conform unor surse locale, presedintele si sotia sa, Maria, au ajuns joi seara pe litoralul romanesc si au preferat ca de fiecare data statiunea Neptun, fiind cazati la vila de protocol.
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
"Vom depune sesizari la Comisia juridica din Camera pe incalcarea regulamentului de catre presedintele Camerei, Roberta Anastase, de vicepresedintele Ioan Oltean si de catre presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera, Maria Eugenia Barna, in vederea sanctionarii, si la Comisia juridica din Senat pentru a constata lipsa de cvorum de la sedintele reunite ale comisiilor de buget-finante si, in consecinta, nulitatea raportului prezentat plenului", a declarat Eugen Nicolaescu.
Primarul comunei gorjene Èšantareni, Maria Vasilescu, a sesizat politia, la sfarsitul saptamanii trecute, ca unul dintre candidatii la alegerile locale isi facea propaganda electorala intr-o sala de clasa.
Ministerul pentru IMM-uri, Turism si Mediu de Afaceri - care va fi condus de Maria Grapini (PC);
- viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale - Liviu Dragnea - viceprim-ministru si ministru al Finantelor - Daniel Chitoiu - viceprim-ministru - Gabriel Oprea - ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Daniel Constantin - ministrul Afacerilor Externe - Titus Corlatean - ministrul Afacerilor Interne - Radu Stroe - ministrul Apararii Nationale - Mircea Dusa - ministrul Justitiei - Mona Maria Pivniceru - ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice - Rovana Plumb - ministrul Economiei - Varujan Vosganian - ministrul pentru Societatea Informationala si Comunicatii - Dan Nica - ministrul Sanatatii - Eugen Gheorghe Nicolaescu - ministrul Educatiei Nationale - Remus Pricopie - ministrul Muncii, Familiei, Protectiei sociale si a persoanelor varstnice - Mariana Campeanu - ministrul Fondurilor Europene - Eugen Orlando Teodorovici - ministrul Transporturilor - Relu Fenechiu - ministrul Culturii si Cultelor - Daniel Barbu - ministrul Sportului si Tineretului - Nicolae Banicioiu - ministrul delegat pentru buget - Liviu Voinea - ministrul delegat pentru ape, paduri si piscicultura - Lucia Ana Varga - ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine - Dan Coman Sova - ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism - Maria Grapini - ministrul delegat pentru energie - Constantin Nita - ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica - Mihnea Cosmin Costoiu - ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul - Mihai Voicu - ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni - Cristian David - ministrul delegat pentru dialog social - Doina Adriana Pana.
Ziua Marinei Romane se sarbatoreste la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni. ... Ziua Marinei Romane s-a aniversat pentru prima data in 1902, la 15 august, fiind strans legata de sarbatoarea religioasa a Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.
"Din pacate pentru persoanele care sunt astfel exploatate, nu se poate face nimic, asta doar in cazul in care ei nu reclama acest fapt", ne-a declarat inspector sef adjunct Relatii de Munca, Maria Petrica.
"Mai multi investitori straini in domeniul textilelor mi-au spus ca se gindesc serios sa renunte la afacerile din Romania, in favoarea altor state precum Ucraina sau Moldova pentru ca la noi nu au nici un fel de avantaj competitiv ", a declarat Maria Grapini, presedintele Federatiei patronatelor din industria usoara.
google-analytics.com